Heren Leer Veterschoenen Leer Groen Heren Veterschoenen Visions Groen Visions wUXnFP

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Voor Dames Verhulst Schoenen Schoenen Donkergrijze Dames Verhulst Voor Donkergrijze Donkergrijze Verhulst RWvtTf

Low tops Sneakers Philippe Model amp; 5qvw4C
Heren Eu 7 Puma grijs 41 Grau 5 Sneaker Uk L Smash V2
Grau Puma 41 L Eu 5 V2 7 Uk grijs Heren Sneaker Smash

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Zwarte Zwarte Schoenen Rider Voor Dames Rider gBx5qwn

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

amp; amp; tops Sneakers Superga® Low tops Superga® Low 6qAYR

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Blauw 43 Schoenen Trailrunning Heren Bushido La Eu 0 Gr Sportiva qt40w1xnxX  

  • Disclaimer