Heren Wollen Maten Leren Of pantoffels Dames Viltschoenen Rubberen Natuurlijke 38 Wol Fairtrade Handgevouwen Betterfelt Eu Kleuren Zool En Vele Voor Klassieke q56AYnxz

Wilt u de eerste jaren van uw pensioen meer te besteden hebben? Dan kunt u in het begin een hoger Voor Dames Falke Kleding Kleding Falke Voor qRv6ZzI ontvangen. U kunt kiezen hoe lang deze periode is, bijvoorbeeld tussen de 1 en 10 jaar De periode daarna ontvangt u minder pensioen.

De hoogte van uw pensioen mag u niet zelf bepalen. Hiervoor is een standaard verhouding vastgesteld van 100:75 (hoog/laag). In de lage periode ontvangt u dan een pensioen van 75% van het pensioen dat u in de hoge periode ontvangt.

Wat moet u doen?

Geef aan ons door dat u eerst meer pensioen wilt ontvangen. Dit doet u met het keuzeformulier dat u 3 tot 6 maanden voordat u met pensioen gaat van ons ontvangt. Dit formulier staat ook in Mijn Pensioencijfers.

Wat kunt u doen?

Ga naar Mijn Pensioencijfers en laat de Pensioenplanner uitrekenen wat deze keuze betekent voor de hoogte van uw pensioen.

Wat kunt u verder doen?

U kunt eenvoudig checken of uw pensioen straks voldoende is om al uw plannen uit te voeren? Log in bij Mijn Pensioencijfers en klik in het linker menu op de button: Pensioenschets. In de Pensioenschets kunt u snel en eenvoudig uw toekomstige huishoudboekje samenstellen aan de hand van uw eigen wensen.Wedge Grijs Grijs Platform Platform Lemaire Platform Slippers Platform Lemaire Wedge Lemaire Wedge Lemaire Grijs Slippers Slippers

Verder is het verstandig om te controleren wanneer uw AOW-pensioen ingaat.

Wat kunt u nog meer kiezen?