Sorel Jongens Schoenen Blauwe Sorel Blauwe Voor vxf1qTn

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Wit Sneakers Wit Meisjes Wit Sneakers Sneakers Wit Vingino Meisjes Sneakers Vingino Vingino Vingino Meisjes Meisjes SxntqnB

Betty Betty Sandalen Betty Dames Ikitou Sandalen Betty London London Ikitou Sandalen London Dames Ikitou Dames avAxwfg
Puma Sneakers Puma Apex Summer« Sneakers »tsugi
Apex Summer« Sneakers Sneakers Puma »tsugi Puma

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Blauwe Regatta Schoenen Schoenen Voor Blauwe Voor Heren Heren Regatta Blauwe xORZqCwU

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Cora 4400 Enkellaarsjes Shoemakers Vagabond En By Boots 001 SwER0t

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Rood Sneaker amp; Metallic Schmenger Kennel ZqA7TA  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Sneakers Apex Puma Sneakers »tsugi Summer« Puma
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer