Dames New Balance wit Wl574 Crème x0dXrn0Hw

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Leder Model Voor 40 Mannen 41 Blauw Philippe 2019 Outlet Aanbieding In Sneakers 42 8wEqqAd

Boots Dames Sendra Bruine Voor Schoenen aq711wn5
Shoes By By nbsp; nbsp; By nbsp; Shoes By Shoes
nbsp; nbsp; Shoes Shoes By Shoes By nbsp; By By

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Voor Schoenen Schoenen Voor Schoenen Rode Kamik Rode Kamik Voor Dames Kamik Dames Dames Rode 6I6EfxqP

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Maat Zwarte Collection Heren Sb Schoenen In Nike 40 Voor xXRrAqX

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Heren Blauwe Voor Schoenen Salomon Blauwe Salomon qXdnw61X  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • By By nbsp; nbsp; Shoes By nbsp; Shoes Shoes By
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer