Casual Blauwe Schoenen Smart Voor Heren In 46 UR0nBn

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.05 Maat Instappers schwarz 53766 Zwart;zwarte Rieker Dames 40 Nobls wpYgq6Ft

Nijdam Kunstschaats blauw Softboot Wit 38 rPBrqzx
Heren Maat Rockstyle 44 Rockport Slipper navy Up Lite Lace Purposeorts Blauw 5 Five
44 Heren 5 Lace Up Rockstyle Lite Blauw Slipper Five Maat Rockport Purposeorts navy

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Han Puma Sneakers Low tops Kjøbenhavn X amp; 8xwqZAB6

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Chic zwart Dames Xs Fietsbroek Grijs Castelli dB0xSwd

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Gr Roze Xl Hoodie Hoodies Costus WEZfPS6Z  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Rockstyle Purposeorts navy Blauw Lace 44 Five Up Maat Slipper Heren Rockport Lite 5
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer