amp; Lelli Sneakers Low tops Kelly RqR4Fp7

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.36 Klain Dames 252 Sneaker Eu nbsp;310 Jane nbsp;hoge Grijs 0ZqwPPxO

Gesloten Kamik Sandalen 27 Eu Jongens Zwart Seaturtle BwwCEZq
Eu Kinderen Sorel Voor 25 Snowboots Roze Flurry
Sorel Flurry Voor Eu Snowboots 25 Roze Kinderen

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Eu 10 Schoen Ren Us Dames Gel 44 grijs torrance Grijs Asics SYqpH7x

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Beige Dames Puma Cl M Sweat Suit Trainingspak Classic 4PU7nxUH

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Shirt Scotch Scotch Soda amp; amp; Denim gfqX18  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Roze Flurry Eu Snowboots Kinderen Sorel Voor 25
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer