Zwarte Accessoires Voor Curl Rip Heren n7wS4

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Lim Metallic Phillip Pilotenbril 1 3 Xqwx8YEn

Sunglasses Round Fendi Eyewear Frame Goud wU6Ht1XqW
Boots Dr Martens By 1460 Vegan Enkellaarsjes En
1460 By Martens Dr Vegan Enkellaarsjes Boots En

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Accessoires Donkergrijze Stetson Heren Voor Accessoires Stetson Donkergrijze O0Uv01q

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Fitflop Roka Fitflop Toe Thong Toe nbsp; Roka Thong EZq4f

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
5 lichtblauw Salomon Donker Break 1 37 Eu Dames Sandal Blauw 4 Mountain Lifestyle 3 Rx donkerblauw Uk xB6BWwq0Up