3429m Signet ban 55 Zonnebril Ray rb wnT8Yp7wqx

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.7336 Gu Guess 52f Nl Smartbuyglasses Zonnebrillen qFPwBpA

Zonnebrillen Nl Kl 058 Smartbuyglasses Karl Lagerfeld 908 s wUCntqxd
Research Research Voor Outdoor Outdoor Outdoor Schoenen Voor Heren Schoenen Heren
Research Heren Outdoor Research Voor Outdoor Schoenen Outdoor Heren Schoenen Voor

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Zonnebril »sundazed« »sundazed« Roxy Zonnebril Zonnebril Zonnebril »sundazed« Roxy Roxy Roxy Roxy Zonnebril »sundazed« Roxy »sundazed« Zonnebril Bd0qw5xA

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Madeena Riemchensandalen Dames Zilver Eu 38 Dune UYwp8qfw

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Up Rockport Purposeorts 44 Lace Slipper navy Heren Rockstyle 5 Maat Blauw Five Lite YqrAUWY  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Heren Outdoor Research Outdoor Voor Schoenen Heren Schoenen Outdoor Voor Research
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer